کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟  

جزئیات نتایج بررسی نمونه‌های آبله میمون در کشور

رئیس اداره بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درباره بررسی نمونه‌های آزمایشگاهی موارد آبله میمون در کشور، توضیحاتی ارائه داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 28
کد خبر: ۱۳۵۷۲۸

به گزارش راهبردمعاصر، بهزاد امیری، گفت: تا کنون هیچ مورد محتمل و قطعی ابتلاء به آبله میمون در کشور نداشته ایم.

وی با تفکیک موارد مشکوک، محتمل و قطعی، افزود: هر آنچه تاکنون تحت بررسی آزمایشگاهی قرار گرفته است، منفی بوده است و هیچ گونه مورد مشکوک به آبله میمون در کشور نداشته ایم.

امیری در واکنش به خبر روز گذشته مبنی بر شناسایی ۶ بیمار مشکوک به آبله میمون و آزمایش ۵ مورد از این افراد، گفت: این موارد به عنوان افراد مشکوک تلقی نمی‌شوند. زیرا، زمانی از اصطلاح مشکوک استفاده می‌کنیم که علائم بیماری همراه با تماس با فرد مبتلا را داشته باشد که در مورد این افراد، چنین موضوعی صدق نمی‌کرد.

وی با عنوان این مطلب که بررسی نمونه‌های آزمایشگاهی از سراسر کشور به انستیتو پاستور ارسال می‌شود، افزود: وجود تب و بثورات پوستی به تنهایی نمی‌تواند مشکوک به آبله میمون باشد.

امیری با تاکید بر این موضوع که نباید مردم را نگران کرد، گفت: تاکنون مورد محتمل و قطعی ابتلاء به آبله میمون در کشور نداشته ایم. /مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر